Afbeelding

Proeverij in de Brinkhoeve Poortugaal

Nieuws

POORTUGAAL - Op dinsdagmiddag 8 september organiseert Aafje thuiszorg huizen zorghotels samen met ANBO Albrandswaard een gratis 3-gangen maaltijdproeverij voor senioren in de Brinkhoeve Poortugaal. Aansluitend is er een optreden van Duo Willwood.

Gedurende de middag, die tot 16 uur duurt, is er ook gelegenheid om vragen te stellen over de veranderingen in de zorg en de mogelijkheden die er zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.
Smakelijke gerechtjes
Deze middag begint al om 12.45 uur; vroeger dan men gewend is. De reden hiervoor is dat men gezamenlijk verschillende koude en warme gerechtjes kan proeven. Lunchen vooraf is dus niet nodig. Om iedereen smakelijke gerechtjes voor te zetten, is het van belang dat u zich vroegtijdig aanmeldt. Dit kan tot uiterlijk 1 september tijdens kantooruren bij Aafje Klantenservice: telefoonnummer 088 8 233 233 o.v.v. proeverij Brinkhoeve.
De middag is gratis toegankelijk voor ANBO-leden op vertoon van hun ANBO-pas en klanten van Aafje; Niet ANBO-leden zijn welkom tegen betaling van 5 euro.

Advertenties uit de krant