Jesse Redwing.
Jesse Redwing.

Jesse Redwing bij Blues op Zondag

Algemeen

RHOON - Stichting Muziek op Rhoon houdt op zondag 29 januari een muzikaal optreden bij Abel. In de serie Blues Op Zondag treedt deze keer de Australische Jesse Redwing op.

Jesse Redwing is een van de meest soulvolle en authentieke bluesartiesten uit Australië met eerlijke, down-to-earth blues en een eigentijdse kijk op tijdloze soulvolle klanken.

Jesse heeft in het voorprogramma gestaan van artiesten als Cedric Burnside, Cold Chisel en Ana Popovic die op Muziek op Rhoon heeft opgetreden. Een nummer van zijn debuutalbum ‘Crawlin’ Up the Walls’ is gebruikt in de bekende Netflixserie Shooter.

Inmiddels heeft hij meer albums uitgebracht, ‘Comin’ on’ en ‘Light My Way’, evenals een live album ‘Live and Lascivious’. Redwing treedt niet alleen in zijn thuisland op maar heeft ook twee keer door Amerika getourd. Inmiddels is hij bezig met zijn eerste tour door Europa en Muziek op Rhoon is er dan ook trots op dat hij bij Blues op Zondag komt optreden.

De zaal bij Abel, aan de Albrandswaardsedijk 194 in Poortugaal, opent om 15 uur en het optreden start rond 16 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl.

Ook voor het jaarlijkse festival Muziek op Rhoon is de voorverkoop gestart. De Early Bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, nu zijn de reguliere tickets nog beschikbaar en ook verkrijgbaar via bovenstaande site.

Uit de krant

Advertenties uit de krant