Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Geslaagde tweede wens

ALBRANDSWAARD - Ook de tweede wens van Stichting Wens & Go is zeer geslaagd. “Donderdag mochten we een mantelzorger die het niet breed heeft in het zonnetje zetten. Een mevrouw die letterlijk haar hele leven in dienst zet voor een ander. Maar door omstandigheden en het gebrek aan financiële middelen weinig tijd heeft en maakt voor zichzelf. Ze leeft op de automatische piloot en gaat elke avond uitgeput naar bed. Maar donderdag was het haar dag!”, vertelt Yolanda Hekkert.

“In de zon vertrokken we naar Ootske van schoonheidssalon Balance Poortugaal. Zij gaf haar een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling, massage, maakte haar op en gaf haar nog een verrassing mee naar huis! Door de liefde en aandacht van Ootske heeft deze mevrouw zichtbaar genoten.”

Daarna vertrokken we naar Bienvenue Kappers in Rhoon. Ook hier kreeg ze alle aandacht, die ze zo verdiend. Hoe heerlijk vond ze dat, na ruim 5 jaar niet meer bij een kapper te zijn geweest! En wat ziet ze er stralend uit na deze dag. Een ware metamorfose en een start van een nieuw begin. Ze beloofde meer aan zichzelf te gaan denken. Tussendoor genoten we nog van een lekkere lunch gesponsord door MCD Rhoon en met een bloemetje en een grote ontspannen glimlach hebben we haar thuis afgezet. Waar ze nog lang na kan genieten. Ze is enorm dankbaar voor dit lichtpuntje in haar leven.”

Maret en Yolanda van Stichting Wens & Go kijken dankbaar terug op deze dag. De dag was mogelijk door giften en sponsors.

Volg Stichting Wens & Go op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven. Voor meer informatie bel of app naar tel. 06-38386532.

Meer berichten