Afbeelding

Regionaal Pitch & Putt succes in Groningen

Algemeen

RHOON - Pitch & Putt speler Remon de Groot heeft zondag 5 mei de derde plaats weten te bemachtigen tijdens het sterk bezette Nationaal Ranking Toernooi (NRT) in Groningen.

De in Spijkenisse woonachtige De Groot, is lid van de Pitch & Putt Golfclub WTC Rhoon. Na een goede eerste ronde, waarin de De Groot tweede stond, zakte hij na de tweede ronde één plekje. Deze plek wist hij in de finaleronde vast te houden en kwam met een totaal van -6 op het podium terecht.

Met zijn derde plaats doet de Spijkenisser goede zaken om een plek in het Nederlands team te bemachtigen, dat in oktober in Spanje aan het WK landenteams zal deelnemen.

Het NRT in Groningen was het derde toernooi in een serie van zes ranking toernooien. Na een derde plaats tijdens het NRT1 en een vierde plaats tijdens het NRT2, maakt De Groot een goede kans om geselecteerd te worden. 

In Groningen waren nog twee spelers van WTC Rhoon vertegenwoordigd. De in Poortugaal woonachtige Remco Ram behaalde een 33e plaats en Jorrit van der Weg eindigde na een knappe eerste ronde op de 39e positie.

Advertenties uit de krant