Rijnmond Hoogvliet Sport houdt zestal binnenboord, selectie rond
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Rijnmond Hoogvliet Sport houdt zestal binnenboord, selectie rond

HOOGVLIET - Met het aanblijven van Ricardo Malaihollo, Stefan de Kovel, Danny Hoffman, Romeo Rommy, Jorginho Pietersz en Justin Holwijn is de selectie voor het seizoen 2021/2022 rond bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Het zestal heeft aangegeven om ook volgend seizoen onze clubkleuren te verdedigen.

Patrick Lenselink (TC): ,,We hebben goed gekeken naar kwaliteit en balans. Ook hebben we ervoor gekozen om de selectie te verkleinen om de kwalitatieve concurrentie te verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat wij een hele sterke selectie hebben geformeerd. De taak ligt nu bij de hoofdtrainer en zijn staf om hier volgend seizoen succesvol mee te zijn.”


De komende weken zal TC Patrick Lenselink zich met hoofdtrainer Rody van Hemert en Niek Prins (HJO) buigen over het sterk formeren van het tweede elftal en de JO19-1.
Rody van Hemert: ,,Met het versterken van het eerste elftal is het extra van belang dat we achter die groep het tweede elftal ook verbeteren. Drie huidige eerste elftal-spelers zullen een stapje terug doen om naast een kwalitatieve injectie ook in de begeleiding andere talenten te helpen in hun ontwikkeling. Met een aantal talenten is reeds gesproken, anderen zullen spoedig volgen. Spelers als Amauri Fransisco, Cemal Sekman, Joey Breure en Lennie Smits hebben al een overeenkomst ‘Bijzonder talent’ toegezegd gekregen.

Meer berichten