Wethouder Roopram in ‘Mooiste meisje van de klas’
Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Reshma Roopram in gesprek met programmamaker Jaap Jongbloed op de boulevard van Scheveningen. (foto: Fleur Starke/Simpel Media)&nbsp;</p>

Reshma Roopram in gesprek met programmamaker Jaap Jongbloed op de boulevard van Scheveningen. (foto: Fleur Starke/Simpel Media) 

Wethouder Roopram in ‘Mooiste meisje van de klas’

BARENDRECHT – Wethouder Reshma Roopram is in het voorjaar de hoofdpersoon in een aflevering van het televisieprogramma ‘Het mooiste meisje van de klas’ van AvroTros.

Roopram groeide op in een Hindoestaans gezin in Den Haag. Dat gezin was een veilige haven, waarin ook over politiek werd gesproken. Zo omschrijft Roopram het in Rood, het tijdschrift van haar partij PvdA.
In het tv-programma is natuurlijk haar verkiezing tot Miss Universe Nederland in 2001 te zien. Ook is er aandacht voor haar werk als wethouder in Barendrecht.
‘Het mooiste meisje van de klas’ laat ook een andere kant van de jeugd van Reshma Roopram zien. Op school werd ze erg gepest. Haar werd kwalijk genomen dat ze een diverse vriendenkring had. Wilde ze geen verkering, dan was ze arrogant en een hoer, vertelt ze. “De rector van de middelbare school zei dat als iedereen me pestte, er iets met mij mis moest zijn. Ik moest het dus bij mezelf zoeken.” Als gevolg van het pesten moest ze van school.

Voor het programma werden opnames gemaakt in Den Haag en Barendrecht.

De datum waarop de aflevering met Reshma Roopram wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Meer berichten