Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Snelcursus schaatsen in de herfstvakantie

REGIO - Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen van 19 tot en met 21 oktober op de Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht.

In de lessen van 9 tot 10.30 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Voor wie al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Meedoen kan vanaf 4 jaar. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. De prijs van de cursus is 55 euro en bij betaling vooraf. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

De vereniging heeft ook een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.

Inschrijven kan via de website www.ddd-kunstrijden.nl .

Meer berichten