Afbeelding

Unieke cursus positieve psychologie voor vrouwen

Algemeen

BARENDRECHT – Op vrijdagochtend 9 oktober start drs. Maja Jeffkins in theater Het Kruispunt een geheel nieuwe cursus ‘Positieve Psychologie voor vrouwen’ met als extra titel: ‘Psychologie & NLP’! 

Maja: “Wij hebben allemaal te maken met extra uitdagingen in deze tijd en dan kan het juist erg fijn zijn om deel te nemen aan deze nieuwe cursus ‘Positieve Psychologie voor vrouwen’. Alle deelneemsters gaan na afloop van de cursus naar huis met méér inzicht in het gedrag van mensen en met een positief gevoel.”

Onderwerpen: 

Prettig communiceren op de werkvloer en in relaties - tips vanuit NLP, positief omgaan met ‘moeilijke types’ in allerlei lastige situaties, ‘gedachtenfitness’, de maakbaarheid van geluk, het verschil in communicatie tussen mannen en vrouwen en nog vele andere boeiende onderwerpen komen aan de orde.

De data waarop de cursus gehouden wordt, zijn: vrijdagochtend 9/10, 30/10, 13/11, 27/11, 11/12, 15/1, 29/1, 12/2 van 10 tot 12 uur in theater Het Kruispunt, Middenbaan 111, Barendrecht.

Zij houden zich aan de 1.5 meter afstandsregel, waardoor er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie is van harte welkom. Gemiste bijeenkomsten worden op een later tijdstip ingehaald.

De vergoeding om deel te nemen is 195 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname.

Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil hebben, kan geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins op: 010-2344554 of kijken op www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant