<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Grote Bijbelquiz Albrandswaard

RHOON – De tiende Grote Bijbelquiz Albrandswaard wordt op woensdag 12 februari gespeeld. Het evenement vindt plaats in de Maranathakerk, Kleidijk 2 in Rhoon.  Aanvang 19.45 uur. Inloop vanaf 19 uur.  Na afloop is er in afwachting van de prijsuitreiking, gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. De prijsuitreiking zal omstreeks 21.45 uur plaatsvinden.

Om mee te doen is het absoluut niet nodig om over een uitgebreide bijbelkennis te beschikken. Uiteraard is er sprake van een sportieve competitie, maar het testen van de bijbelkennis zal vooral zorgen voor een ontspannen en gezellige avond, waarop mensen van allerlei pluimage elkaar ontmoeten. Iedereen, jong of oud, is van harte welkom.

De toegang is gratis. Er is wel gelegenheid om een vrijwillige bijdrage te geven. Na aftrek van de kosten voor de avond is de opbrengst daarvan bestemd voor het Nederlands Bijbelgenootschap.

De quiz wordt weer gespeeld in teams van zes personen. Vanaf  heden is aanmelding mogelijk – als team van vrienden, of van een sportvereniging, of van familie of buren, of van een kerkelijke gemeente, enz.

Bij aanmelding graag de namen van de deelnemers én de teamnaam opgeven. Individuele aanmelding is eventueel mogelijk, maar opgave als team verdient de voorkeur. Aanmelding kan per mail: bijbelquizalbrandswaard@gmail.com of telefonisch. Voor informatie en telefonische opgave: 010-5015991 of  010-4298184.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>