Afbeelding

Op de bres voor golfers met een lichamelijke handicap

Algemeen

RHOON - Golfclub Oude Maas houdt dinsdagochtend 27 augustus de wedstrijd voor de Stichting Handicart. Dit is een benefietwedstrijd, waarbij alle partners van de Golfbaan van Rhoon Golfcenter, hun bijdrage leveren om het doel van de stichting handicart te ondersteunen. De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

De kosten voor deelname aan deze wedstrijd, waaraan golfers vanaf handicap 54 of lager mee kunnen doen, bedraagt 20 euro per deelnemer.

De baan wordt gratis ter beschikking gesteld door Rhoon Golfcenter, zodat de opbrengst van de inschrijving geheel ten goede komt aan de Stichting Handicart.

Na de ontvangst met een kopje koffie begint de wedstrijd om 10 uur met een shot gun start. De inschrijving kan worden gedaan op de website van Golfclub Oude Maas. Ook golfers die geen lid zijn van golfclub Oude Maas of Rhoon Golfcenter zijn van harte welkom en hoeven naast de bovengenoemde kosten voor deelname dus geen greenfee te betalen.

Advertenties uit de krant