Afbeelding

Ingezonden... Klavertje 4

Algemeen

In samenwerking met Stichting kinderen van de voedselbank heeft er voor de zomer een actie plaatsgevonden. Nisa en Asya Kabakyer (7 en 8 jaar), oprichters van Stichting Kids4kids, hebben samen met heel veel andere vrijwilligers gezorgd voor een mooie partij speelgoed en schoolspullen.
De meiden hebben online heel veel steun gekregen waardoor deze actie zeer succesvol was. In overleg hebben zij besloten om in de toekomst meer samen te werken. Nu zijn zij gestart met een nieuw project: 'Klavertje 4'. Alle kinderen die mee willen helpen, mogen meedoen! De actie is bedoeld om geld op te halen voor de stichting Kinderen van de Voedselbank.
De stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in voor de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan en is bedoeld voor kinderen waarvan de ouders gebruik maken van de voedselbank. Stichting kids4kids wilt zich ook inzetten voor deze kinderen.


Hoe werkt het.
Koop een gelukje voor de kinderen van de Voedselbank. Meld je aan bij de stichting kids4kids en ontvang een pakket met flyers en bestellijsten om deze klavertjes 4 te verkopen net als de kinderpostzegel actie, van deur tot deur.
Via de bestellijsten kunnen de mensen een mooi doosje met klavertjes 4 kopen, bij de kinderen die langs de deur gaan. Aan het eind van de actie wordt er geteld hoeveel pakketjes er zijn verkocht.
Het verkochte aantal klavertjes wordt kosteloos vanuit de stichting geleverd en vervolgens brengen de kinderen de pakketjes naar de mensen die ze hebben besteld, en rekenen het klaverdoosje af.
Een geweldig initiatief van kinderen voor kinderen. Wil jij ook meedoen? Stuur dan een bericht via Facebook kids4kids.nl of Instagram www.instagram.com/kids4kids.nl.

Stichting Kids4kids.

Advertenties uit de krant