Afbeelding

Sparkling Voices weer van start

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Na een heerlijke zomer gaat het seizoen voor Sparkling Voices weer beginnen. Het koor start niet op de gebruikelijke maandagavond met de wekelijkse repetities. Het begin na de zomer is voor één keer op dinsdag 28 augustus om 20 uur in de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon.

Er staan voor dit jaar een aantal medewerkingen op het programma, te beginnen in de Eben-Haezerkerk van Pernis aan de dienst van 23 september, die begint om 9.30 uur.

Verder wordt ook nog medewerking verleend in de Klepperwei ter gelegenheid van het bestaan van twintig jaar zangdiensten. Dit is op 9 december.
Met de Kerstnachtdienst wordt door het koor gezongen in de Breepleinkerk in Rotterdam.

Sparkling Voices oefent elke maandagavond van 20 tot 22.15 uur onder leiding van onze enthousiaste dirigent Arjen Uitbeijerse in de Maranathakerk in Rhoon.

,,Naast diverse medewerkingen in kerken, organiseren we ook eigen concerten en maken we regelmatig uitstapjes en koorreizen (naar het buitenland) met elkaar.

Geïnteresseerd geraakt in ons koor? Kom dan gerust een kijkje nemen op onze repetitieavond en ervaar hoe leuk het is om met ons te zingen."

Meer informatie is te vinden op www.sparklingvoices.nl. En iedereen is verder ook welkom bij de diensten waar Sparkling Voices haar medewerking aan verleend de komende maanden.

Advertenties uit de krant