Afbeelding

Van nieuwe stoel tot nieuwe vloer

Algemeen

RHOON – Bienvenu Haarmode aan de Strawinskiplein was de eerste week van januari dicht. Dit was niet zonder reden. Er werd hard gewerkt om een metamorfose voor de kapsalon te bewerkstelligen. Van voordeur en vloer tot plafond en van kappersstoel tot aan het toilet. Alles is onder handen genomen.
Eigenaresse Heleen van der Vlugt is heel blij met en dankbaar voor haar 'nieuwe' zaak. ,,In oktober vierden we ons 25-jarig jubileum en we vonden dat daar een nieuwe zaak bij hoorde. Onze klanten hebben er misschien wel last gehad dat we ruim een week dicht waren en daarvoor bieden we onze excuses aan. Gelukkig hebben onze klanten hier begrip voor en genieten zij ook van onze zaak. We krijgen alleen maar positieve reacties."
Bienvenu Haarmode knipt, verft, verlengt en voegt volume toe. Dit wordt gedaan door tien ervaren kapsters, die trainingen volgen om 'up to date' te blijven. Ze hebben net de nieuwe training voor de voorjaarstrends weer achter de rug. ,,We zien veel pastelkleuren in het haar", vertelt Heleen. ,,Lichtroze, peach… de pony is terug aan het komen en de boblijn blijft nog even. Verder is het vooral een trend om je eigen stijl te volgen. We kijken goed naar wat er bij onze klant past. Personaliseren is belangrijker dan ooit te voren. Ook werken wij sinds kort samen met de professionele visagist Romina. Dus voor een feestje of een bruiloft verzorgen wij nu het kapsel en de prachtige make-up."

De kapsalon is iedere dinsdag tot en met vrijdag open vanaf 8.30 uur. De zaak sluit om 17 uur en op vrijdag om 17.30 uur. Op zaterdag zijn ze van 8 tot 14 uur open.

Kijk voor meer informatie op www.kapsalonbienvenuhaarmode.nl.
+foto

Advertenties uit de krant