<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl

Voor ieder wat wils bij Ladies Night Villa van Alles

  •   316 keer gelezen

ALBRANDSWAARD - Met meer dan 25 kramen en een open huis pakten de kleine ondernemers van Villa van Alles groots uit donderdagavond 30 november. Winkels, cursusruimtes en ateliers openden de deuren om bezoekers te verwelkomen, terwijl de gangen zich vulden met kramen aan weerszijden.
Het aanbod was divers en moeilijk te weerstaan. Van orchideeën, chocola, keramiek, brocante en sieraden tot kleding, schorten, tassen, schilderen, yoga, zangles en creatieve workshops. Bovenal was er tijd voor elkaar, met een gezellig praatje en wat te drinken er bij.
,,Het enthousiasme waarmee de ondernemers over hun producten vertellen, werkt aanstekelijk", aldus een van de bezoekers, ,,Dat kleinschalige maakt het persoonlijk". Haar vriendin vulde aan: ,,En we leren zo nog eens wat bij. Ik weet nu hoe het gemaakt is."
De ondernemers ervoeren op hun beurt ook wisselwerking met hun klanten en bezoekers. ,,We zien veel bekende gezichten vanavond. Mensen die even langskomen om nieuw werk of nieuwe stukken te bekijken. Dat is altijd leuk. Daar doe je het uiteindelijk voor."
De meeste bezoekers weten inderdaad ondernemers te noemen waar ze voor komen. ,,Juist de afwisseling in hun aanbod is zo leuk. Het is altijd weer een verrassing waar ik mee thuis kom."
Villa van Alles huisvest meer dan tweeëntwintig kleinschalige ondernemers, veelal ambachtelijk werkzaam in creatie en gezondheid, alsmede maatwerk in zakelijke dienstverlening. Naast het pand delen zij de onderhoudswerkzaamheden en hun ondernemerskennis met elkaar. 
 

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>