Afbeelding

Zomer op AAP

Nieuws

AAP geniet van een mooie zomer, voor dagrecreatie, familiedagen, teambuilding en arrangementen. Zojuist is het eerste AAP zomerkamp afgesloten, wat hebben ze het geweldig gehad, de kinderen verbleven in tenten op het terrein van AAP en hadden een zeer afwisselend programma. Van speurtochten tot survivalparcours, van pijl en boog schieten tot lekker chillen, BBQ, kampvuren met muziek en zang.

Het team van AAP kijkt samen met de kinderen terug op een succesvol Kamp en we komen volgend jaar weer terug.

Aanmelden alvast voor de eerste info? Dat kan via de mail. AAP gaat voorlopig nog even door met buiten spelen zolang het mooie weer aanhoud, september en oktober kunnen namelijk nog heel lekker zijn en gaan ze heerlijk na zomeren. BSO Gamerensport geniet dan buiten deze zomer ook van een heerlijke nazomer buiten.

Voor meer of dagelijkse info over AAP kan men terecht op de website www.AAP-Albrandswaard.nl of Facebook Albrandswaard avonturen park. Nieuw is ook onze peuter (speel) kinderopvang, in september starten de eerste kinderen en er zijn nog plaatsen vrij. AAP zit op de schouder van Gamerensport en brengt klein en groot in beweging, Voor meer informatie 010-5013115, gamerensport.nl of kom gezellig eens langs.

Advertenties uit de krant