Afbeelding
Foto:

Gezellige gezinsdag

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het Mantelzorg Adviespunt van Welzijn Albrandswaard hield op zaterdag 23 maart, in samenwerking met KijkopWelzijn Barendrecht, een Gezinsdag voor jonge mantelzorgers’. Jonge mantelzorgers tussen de 5 en 13 jaar waren samen met hun hele gezin welkom in en rondom Het Lokaal. Ze namen deel aan een groot spel met alle gezinnen, waarin ze elkaar konden uitdagen voor diverse spannende uitdagingen. 

Na het spel konden alle gezinsleden binnen genieten van verschillende activiteiten. Aan de knutseltafel werden de mooiste paasknutsels gemaakt, terwijl de kinderen zich ook konden laten verwennen door de nagelstylistes. Naast prachtige nagels met glitters, was er ook de mogelijkheid voor een handmassage. Ondertussen genoten de ouders van elkaars gezelschap. 

Het Mantelzorg Adviespunt biedt ondersteuning aan jonge mantelzorgers door middel van begeleiding en ontspannende activiteiten. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het Mantelzorg Adviespunt via mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5018322.

Advertenties uit de krant