Afbeelding
Foto:

Indrukwekkende laatste editie Live op Zondag

Algemeen


ALBRANDSWAARD - Op de laatste editie van Live op Zondag was het publiek getuige van een indrukwekkend optreden van de band Mojo Man. De band, bestaande uit tien leden met een gastoptreden, sloot de serie met verve af, wat door Stichting Muziek op Rhoon met trots werd ontvangen.

De mannen van Mojo Man brachten een energieke show met een scala aan blaasinstrumenten, gitaren, orgel, drum en zang. Marcel Duprix, de charismatische zanger, wist met zijn enthousiasme de liefde voor muziek over te brengen, waardoor het podium letterlijk straalde van plezier. Hun muziek, die deed denken aan invloeden van bands als de Black Crowes, The Doors en soms een vleugje Stax, was zeer toegankelijk voor het publiek.

Met het afsluiten van Live op Zondag richt de stichting zich nu volledig op het festival op 29 juni. Het belooft een spektakel te worden met grote namen als Son Mieux, DeWolff en Sven Hammond, waarbij de laatste twee zelfs in een XL-formatie optreden met extra muzikanten. Ook Marlon Pichel, die eerder dit seizoen al indruk maakte tijdens Live op Zondag, zal zijn opwachting maken. Daarnaast staat het podium open voor de getalenteerde Britse bluesrockgitarist en zangeres Joanne Shaw Taylor.

Meer informatie over het festival Muziek op Rhoon is te vinden op www.muziekoprhoon.nl, en kaarten zijn verkrijgbaar bij het Wijnhuis.

Advertenties uit de krant