Workshop lichtjes van klei
Workshop lichtjes van klei

Atelier H’art & Co in Kantine ijsbaan

Algemeen

POORTUGAAL - In de kantine van de IJsbaan in Poortugaal huist op dit moment H’art & Co, het atelier voor creativiteit en bewust zijn. 

Gerine kwam ter ore dat de IJsbaan in Poortugaal een huurder zocht voor de kantine. De geldkist was leeg omdat het aantal leden afgelopen jaren flink was teruggelopen. Een huurder zou de jaarlijkse kosten op kunnen brengen. Het balletje ging aan het rollen, zij hoefde niet lang na te denken en heeft haar atelier in Rotterdam verhuist naar deze plek. De charme van het oude clubgebouw, wat vele mensen uit Albrandswaard kennen, is behouden en het licht, de ruimte, het uitzicht en de stilte maakt het de unieke plek voor haar atelier. Gerine maakt keramiek en werkt met textiel en geeft workshops op gebied van creativiteit en bewust zijn. Naast creëren is er de ruimte om te werken aan je persoonlijke groei. Zij is opgeleid als Gestalt Art Therapeut en als je het gevoel hebt dat je levens stroom stagneert kan zij met je meekijken wat je nodig hebt om je leven weer in beweging te krijgen. Ook wordt Atelier de IJsbaan gebruikt door leden van Het Kampvuur. Een groep van mensen die zich verenigd heeft met als doel positieve gezondheid, zoals reiki, therapeutic touch, coaching, massage, creative painting, bewuste voeding en huidverzorging. Zij zijn ook weer verbonden aan De Yogaschool. Yoga betekent ‘samen verenigen’. Met elkaar zetten zij zich in om een mooie plek te maken van De IJsbaan. 

Dinsdag 23 november is er een workshop lichtjes van klei, zaterdag 18 december de workshop lichtjes van vilt. Meer informatie via Gerine Dubbeldam, H’ART & CO, www.h-artenco.nl en Lizette Littel-Baetens coördinator van Het Kampvuurgesprek, www.kampvuurgesprek.com

Advertenties uit de krant