Afbeelding
Foto:

Sponsorloop Wishhuis voor festiviteiten jubileumjaar

Algemeen

POORTUGAAL - De bewoners van het Wishhuis liepen op 11 april een sponsorloop in de vorm van een speurtocht waarbij de vlaggen uit het jubileumlogo door de wijk gezocht moesten worden. Zij hebben binnen hun eigen netwerk sponsors gezocht en een mooi bedrag verzameld.

In 2014 opende het Wishhuis haar deuren aan de Albrandswaardsedijk in Poortugaal. Inmiddels is het alweer tien jaar een eigen thuis voor zestien bewoners met een verstandelijke beperking en een begeleidingshulpvraag. 

Natuurlijk gaat dit bijzondere jaar met de bewoners gevierd worden. Zo staat jubileumjaar 2024 voor de bewoners van Wish in het teken van het thema: ’We gaan op wereldreis’. Er zijn knutselactiviteiten met dit thema, de bewoners zijn naar een voorstelling van Disney on Ice in Antwerpen geweest en er worden nog meer leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er nog de gezamenlijke vakantieweek waar de meeste bewoners al erg naar uitkijken.

In het najaar wordt er een spetterend feest op het parkeerterrein van de woning gevierd.
 

Zij kunnen dit niet zonder de hulp van sponsoring. Particulieren en bedrijven worden benaderd voor sponsoring en de bewoners dragen op deze manier ook zelf ook hun steentje bij.

Doneer een gift via de Qr-code in de foto. ‘’Elke donatie, groot of klein, helpt ons om er een feestje van te maken, zodat de bewoners stil kunnen staan bij het feit dat ze al tien jaar lang samen hun eigen huis hebben.”

Advertenties uit de krant