Afbeelding

Dumas Juweliers vertrekt van Strawinskiplein

Algemeen

RHOON - Dumas Juwelier is gestart met een totale leegverkoop met kortingen op alle voorradige sieraden en horloges. Klanten profiteren nu al in de winkel en de webshop van flinke kortingen. Zolang de voorraad strekt en op is op.

Reden van deze uitverkoop is onder andere dat de gevelpuien van het huurpand van Dumas aan het Strawinskiplein in Rhoon moeten worden vervangen. “Omdat deze ingreep voor ons onvermijdelijk leidt tot hernieuwde grote investeringen aan en in de winkel stonden wij - zeker in deze tijd - voor een moeilijke keuze. Alle beperkende maatregelen in de maanden die in onze branche het hardst raken en al hebben geraakt en een onzeker perspectief in deze Corona crisis, hebben ons helaas gesterkt in de lastige beslissing onze juwelierszaak op het Strawinskiplein - naar verwachting per eind mei 2022 -niet meer voort te zetten”, liet het bedrijf vrijdag weten.

“Wij zijn onze klanten dankbaar dat wij bijna 24 jaar met succes onze droom in Rhoon konden waarmaken en uitvoeren. Met veel enthousiasme en met fijne medewerkers hebben wij een bijdrage kunnen leveren aan mooie momenten die gevierd werden en herinneringen die vastgelegd konden worden. De winkel gaat naar verwachting eind mei 2022 dicht, maar wij gaan daarna met goede moed verder om nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen en ons verder te ontplooien.”

Iets moois in de uitverkoop van Dumas Juwelier kopen is gelukkig nu ook binnen in de winkel weer mogelijk. Maar er kan eveneens een afgeprijsd sieraad of horloge via de webshop worden besteld, bezorgd of worden afgehaald. Klanten met cadeaubonnen wordt geadviseerd deze voor eind mei ’22 in de winkel te besteden.

www.dumas-juwelier.nl 

Advertenties uit de krant