Is Mylan de Alleskunner van SBS6?
Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Mylan Lotte mag nu nog niets zeggen over het vervolg van de afleveringen.</p>

Mylan Lotte mag nu nog niets zeggen over het vervolg van de afleveringen.

(Foto: )

Is Mylan de Alleskunner van SBS6?

RIDDERKERK - Het vrolijke SBS6 programma ‘De Alleskunner’ is afgelopen vrijdag 1 januari weer van start gegaan. En Mylan Lotte uit Ridderkerk doet mee. De aankomende weken kunnen wij op televisie zien of Mylan daadwerkelijk alle gekke spelletjes kan. En gek is het zeker! In de eerste aflevering was te zien dat ze een ei naar elkaar moesten gooien en wat niet mocht breken, dat ze een elastieken aan elkaar moesten knopen om zo een kroon te bemachtigen, dat ze een ingewikkelde rekensom moesten maken en een blikje cola moesten laten balanceren

door Astrid Potuijt

Honderd deelnemers, 99 spellen en de winnaar gaat naar huis met een jaar lang gratis leven.
,,Ik had me opgegeven omdat ik het vorige seizoen op televisie had gezien en dacht dat ik dit best zou kunnen”, vertelt Mylan. ,,Helaas zat ik niet bij de 100 kandidaten, maar een dag voordat de opnames van start gingen werd ik gebeld met de vraag of ik alsnog mee wilde doen. Er had iemand afgezegd. Dus op vrijdagavond kreeg ik het telefoontje en op zaterdag moest ik me in Amsterdam melden. We werden allemaal getest op corona en vervolgens verbleven we twee weken in quarantaine.”

Mylan noemt het een onvergetelijke ervaring. ,,Ik kan natuurlijk nog niks zeggen over de uitslag enzo, maar het was zo leuk om mee te doen. Toen ik vorig seizoen voor de televisie zat, dacht ik dat het niet zo moeilijk zou zijn, maar ik had het mentaal en fysiek totaal onderschat. Bij ieder spel dat we gingen spelen, bedacht ik van tevoren hoe ik dat het beste kon doen, maar in de werkelijkheid heb je niks aan tactieken, je doet het gewoon. Ik had ook nauwelijks tijd om met mijn vriendin Britney te bellen. We moesten onze telefoons inleveren en pas als we ‘s avonds rond tien uur op de hotelkamer waren, kon ik haar Facetimen.”

Iedere dag om 6 uur opstaan en de hele dag opnames. ,,De deelnemers kregen echt een band met elkaar. Alle leeftijden waren vertegenwoordigd. Het was een gezellige boel. Dat er dagelijks mensen weg moesten was minder. Vooral als je juist met diegene een band had gekregen. Maar daardoor leerde ik ook dagelijks weer nieuwe mensen beter kennen”, zegt Mylan.

De camera’s vergat Mylan na een paar dagen. ,,In het begin was ik er wel mee bezig, maar uiteindelijk had ik het niet meer in de gaten. Ik ben heel benieuwd wat er precies uitgezonden gaat worden en welke stukjes van mij er te zien zijn.”

In de eerste aflevering komt Mylan nog niet veel in beeld. Logisch want hij is bij ieder spel als een van de eerste klaar. Vooral de laatste deelnemers en degene die naar huis moeten, zijn te zien. Zijn vrienden weten niet hoe het spel afloopt. Hij moet zijn mond houden totdat het uitgezonden is.

Kijken
De aankomende weken, op vrijdagavond van half negen tot half tien op SBS6, kunnen we zien hoever Mylan het gaat schoppen en of hij misschien met ‘een jaar lang gratis leven' naar huis gaat.

Meer berichten