[FOTO] High tea voor Marian
Logo deschakelalbrandswaard.nl
FOTO

High tea voor Marian

POORTUGAAL -  Vanmiddag reed de wensbus van SWA door Poortugaal om Marian Groenenboom te verrassen. Zij kreeg een high tea aangeboden. SWA had de tafel gedekt op het speelpleintje voor de woning. Marian was flabbergasted, zoals ze zelf zei. ,,Super leuk."
De wens voor Marian werd aangevraagd omdat Marian mantelzorger is van twee personen, in het ziekenhuis werkt en door haar werk corona kreeg. Ze heeft twee weken met haar gezin in quarantaine gezeten.  En daarnaast werd ons ingefluisterd dat Marian 'gewoon' een hele lieve vrouw is die voor iedereen klaar staat.

De wensbus is van het Rhoonse bedrijf Drive to connect. Daarnaast wordt er al door diverse bedrijf in Albrandswaard gesponsord om de wensen in vervulling te laten gaan.


Geef een wens op bij het Vrijwilligerspunt Albrandswaard en binnen een week hoort men od de wens haalbaar is.  Uiteraard wordt er gehandeld volgens de richtlijnen van het RIVM. Maar geen wens is te gek. Denk aan een achtertuinconcert, een videoboodschap, een ontbijt in de tuin, een zak kaarten voor de zieke buurvrouw, voordeurbingo of een tuinbioscoop. Tevens wordt er ook gezocht naar vrijwillige wensvervullers en bedrijven die willen sponsoren om dit project tot een succes te maken. Meer informatie via tel: 06-38386532 of mail naar vpa@welzijnalbrandswaard.nl.

Meer berichten