Logo deschakelalbrandswaard.nl

Bewegen voor mensen met beginnende Alzheimer/dementie

ALBRANDSWAARD - In beweging blijven is heel belangrijk. Zeker ook voor mensen met beginnende Alzheimer/dementie. Muziek is hierbij een hele belangrijke factor. Muziek brengt herinneringen naar boven en zorgt ervoor dat men niet stil kan blijven zitten.

Ger Meijdam (bewegingstherapeut) wil graag een les gaan herstarten voor mensen met beginnende dementie. De inhoud van deze les wordt aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. In verband met veiligheid en vertrouwen moet er wel een begeleider bij aanwezig zijn. Als er voldoende belangstelling is, wordt er woensdag 4 maart van start gegaan. De tijd is van 15 tot 16 uur en de locatie is de gymzaal aan de Albrandswaardseweg 29 in Poortugaal. De kosten voor de lessen zijn 1 euro per keer.

Men is van harte welkom om te komen kijken of meteen mee te doen. De eerste les is gratis. Voor Inlichtingen over de lessen en aanmeldingen is Ger Meijdam  te bereiken op telefoonnummer 010-5011961 of 06-18150843 of per mail: germeijdam@gmail.com.

De bewegingstherapie is een onderdeel van Stichting Welzijn Albrandswaard.

Meer berichten