De commissie van Muziek op Rhoon.
De commissie van Muziek op Rhoon.

Muziek op Rhoon

Algemeen

RHOON – Afgelopen jaar was het Jazzfestival op het grote terrein achter het Kasteel van Rhoon weer een groot succes. De voorbereidingen om op zaterdag 30 juni wederom een dijk van een festival neer te zetten zijn in volle gang. Het festival gaat verder onder een nieuwe naam: Muziek op Rhoon.

,,We hebben voor deze nieuwe naam gekozen omdat 'Jazz' de lading niet dekt", vertelt Sjoerd Greveling. ,,Niet alleen de bands die dit jaar komen, maar ook de bands in de voorgaande jaren speelden een mix van jazz, blues, funk en soul. Deze nieuwe naam sluit beter aan." Greveling vormt met Edwin Groenenboom en Peter Alkemade de Muziek op Rhoon-commissie van Stichting Kasteel van Rhoon. Zij organiseren met ondersteuning van vele andere vrijwilligers dit evenement.
Alle ingrediënten voor een geslaagde editie 2018 zijn aanwezig: Een prachtige locatie, goedverzorgde catering en een fantastische line-up met onder andere Ralph de Jong en band, Sherry Dyanne, Rosenberg Trio, AJ Plug en uit de USA Brooklyn Funk Essentials. De presentatie is in handen van Johan Derksen. Meer info vind je op www.muziekoprhoon.nl en via Facebook.
Tickets voor Muziek op Rhoon zijn vanaf 31 maart online verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl of bij Boek en Leeswinkel Het Witte Huys, Dorpsdijk 140 in Rhoon. Tot en met 31 mei kosten de tickets 15 euro, daarna 17,50 euro.

Advertenties uit de krant