Er zijn speciale inzameldozen op acht punten.
Er zijn speciale inzameldozen op acht punten.

Laatste week inzamelactie

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De inzameling van DE-waardepunten door de bewoners van de regio Albrandswaard komt ten einde. Voedselbanken in het hele land hebben behoefte aan pakken koffie in het pakket van hun cliënten. En er liggen in onze regio nog heel veel gespaarde waardepunten te wachten op deze goede bestemming. De punten kunnen tot en met 21 januari worden ingeleverd; liefst geteld in een envelop.
De lokale inzamelactie in de regio Albrandswaard/Hoogvliet loopt nog tot en met zondag 21 januari. Waardepunten, liefst geteld en in een envelop, kunnen als gift aan de voedselbank worden gedeponeerd in de speciale inzameldozen op de volgende adressen: bij Meesterbakkers Voskamp in Rhoon, Poortugaal en Hoogvliet, in Rhoon ook bij de Apotheek, bij Boekhandel Het Witte Huys en bij de MCD, in Portland bij Albert Heijn en in Poortugaal bij de Plus Markt. Ook kunnen waardepunten worden gezonden naar of afgegeven bij het postadres van de Rhoonse Lions: Singel 21, 3161 CS Rhoon.
Lionsclub Rhoon Oude Maas helpt dit jaar bij de landelijk inzameling van Douwe Egberts-waardepunten voor voedselbanken. Voor de ingezamelde punten ontvangen de voedselbanken pakken koffie (250 gram). Douwe Egberts heeft toegezegd ook dit jaar het totale aantal ingezamelde punten ruimschoots te zullen verhogen. Afhankelijk van de koffieprijs op de wereldmarkt leveren elke circa 600 punten één pak koffie op.

Advertenties uit de krant