Logo deschakelalbrandswaard.nl
De jongeren hadden weer een fantastische week. Foto: Kevin Schenk.
De jongeren hadden weer een fantastische week. Foto: Kevin Schenk.

Vertier op de jaarlijkse kermis

  •   124 keer gelezen

POORTUGAAL - Velen wisten ook dit jaar weer de weg te vinden naar de kermis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal. Het parkeerterrein was vijf dagen lang weer omgetoverd tot een speelplek voor vooral jong maar ook oud.

Vooral de jongeren wisten snel de weg te vinden. De jongsten genoten van de draaimolen, het touwtje trekken en ballen gooien. De grotere jeugd en volwassenen vonden hun weg naar de grijpkranen, de schiettent en de polyp.

Behalve de welbekende attracties, bracht een T-Rex zondag nog een bezoek aan de kermis. Deze T-Rex was vier meter lang en twee meter breed en kwam langs met een begeleider. Iedereen die wilde èn durfde kon dichterbij komen en met hem op de foto.
Ook vrijdag was er een extraatje: een professionele vuurwerkshow lichtte de hemel boven de Hofhoek op met allerlei kleuren.

Domper
Een domper op de vreugde op het kermisterrein was een straatroof die er zaterdag 9 september aan de Hofhoek plaatsvond.
Er waren drie daders met een getint uiterlijk. De leeftijd werd op rond de zestien jaar geschat. De daders waren tussen de 1.50 en 1.55 meter lang. Zij vluchtten in de richting van het centrum van Poortugaal.
Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie: 0900-8844.

Foto's: Kevin Schenk

reageer als eerste
Meer berichten