Afbeelding

Albrandswaard zweet op het zand

Nieuws

ALBRANDSWAARD - Alle inwoners van Albrandswaard konden vorige week weer deelnemen aan het Rabobank Beach Event. Van dinsdag tot zaterdag stond er een grote bak met zand bij het Jeugd Centrum Albrandswaard (JCA) waar allerlei sporten op zand konden worden uitgeoefend.

De leerlingen van vier basisscholen volgden op dinsdag, woensdag en donderdag clinics, verzorgd door korfbalvereniging RWA en er waren ook allerlei activiteiten en spelletjes te doen op het veld.
Liefhebbers van het beachvolleybal haalden hun hart vrijdagavond op met een volleybaltoernooi op het zand. Er werd nog tot laat in de avond gespeeld.
De zaterdag stond volledig in het teken van voetbal, met in de ochtend een goed bezocht toernooi voor de jeugd en als afsluiting van de week het toernooi voor volwassenen. Daar kwam veel gezelligheid bij kijken.
De gehele week kregen de kinderen en ouderen een zonnebril en een flesje water van hoofdsponsor Rabobank.
De organisatie bekijkt volgende week of dit evenement volgend jaar weer kan plaatsvinden. Daarvoor zijn de sponsoren nodig. Wie op de hoogte wil blijven, kan de website in de gaten houden, www.beacheventalbrandswaard.nl, of de facebookpagina Beach Event Albrandswaard volgen.

Advertenties uit de krant