Afbeelding

Team Wilderness Noordkaap haalt ruim 20.000 euro op voor Ambulance Wens

Algemeen

RHOON - Voor de tweede keer heeft Erwin van Bussel 7000 kilometer afgelegd door Scandinavië in zijn Subaru in tien dagen. Samen met Tim Koornhof heeft hij de tocht afgelegd in januari van dit jaar. Dit deed hij niet alleen omdat hij een grote Subaru-fan is en dol is op dit soort uitdagingen, ook om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Ambulancewens.

Op 11 januari vertrokken de mannen richting de Noordkaap om mee te doen aan de Polar Experience. Via Denemarken en de Zweedse kust reden ze omhoog. Vanaf Saffle werd de eerste sneeuw gespot. Op 13 januari werd de poolcirkel bereikt. De temperatuur lag er tussen de -20 en -30 graden. De mannen genoten van de tocht waarbij ze het noorderlicht zagen, elanden en rendieren spotten en het erg gezellig hadden met de andere deelnemers en uiteraard voor diverse uitdagingen kwamen te staan. Uiteindelijk pakte Team Wilderness Noordkaap 2024 de derde prijs.

Het bedrag dat zij opgehaald hebben voor stichting Ambulance Wens was vele malen hoger dan ze in eerste instantie hadden verwacht. Erwin en Tim konden een cheque overhandigen aan Kees Veldboer van maar liefst 20.525 euro. Hiermee kunnen weer tal van mooie wensen vervuld worden. 

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant