Keano Blom.
Keano Blom. Foto:

Voetbaltalent Keano Blom duikt in de wereld van Valencia CF

Algemeen

RHOON - Komend weekend (3, 4 en 5 februari) staat in het teken van het voetbalavontuur van Keano Blom, een enthousiaste 9-jarige voetballer uit Rhoon. Samen met een groep van 18 talentvolle voetballers uit Nederland en België gaan ze een onvergetelijk weekend tegemoet in de Spaanse voetbalstad Valencia.

Allen hebben deelgenomen aan een Valencia CF Voetbalkamp in Nederland of België waarin Spaanse jeugdtrainers de talenten hebben opgemerkt. Nu zijn ze door Valencia CF uitgenodigd voor een vervolg.
Op het indrukwekkende trainingscomplex van Valencia CF (Ciudad Deportiva de Paterna) zullen Keano en zijn medespelers twee keer trainen onder de Spaanse zon. Deze ervaring biedt niet alleen de kans om hun vaardigheden te verbeteren, maar ook om te proeven van de professionele voetbalsfeer die Valencia CF kenmerkt.

Stadiontour
De groep zal de geschiedenis van Valencia CF ontdekken tijdens een exclusieve rondleiding door het Mestalla-stadion. Een bezoek aan de fanshop staat ook op het programma, waar ze hun liefde voor de club kunnen bezegelen met officiële merchandise.

Als kers op de taart zullen Keano en zijn team zaterdag de tribunes vullen om Valencia CF aan te moedigen in de competitiewedstrijd tegen UD Almeria. Een unieke kans om de Spaanse voetbalsfeer te ervaren en deel uit te maken van de passievolle aanhang van Valencia CF.

Daarnaast kan een bezoek aan de zonnige Sinaasappelstad zelf natuurlijk niet ontbreken om de unieke charme, rijke geschiedenis en bruisende sfeer te verkennen. De groep zal de bekende bezienswaardigheden bezoeken zoals de Ciudad de las Artes y las Ciencias, lokale lekkernijen proeven en deelnemen aan opwindende activiteiten die deze bestemming te bieden heeft. Maandagavond laat zal men terugkeren in Nederland.

Sociale Media
Volg het avontuur van Keano en de andere talenten via de officiële Social Media accounts van Valencia Voetbalkamp op Facebook en Instagram. Zie onder:
https://www.facebook.com/valenciavoetbalkampbenelux
https://www.instagram.com/valenciavoetbalkamp/

Valencia Voetbalkamp
Sinds 2014 organiseert Valencia CF voetbalkampen en voetbalstages in Nederland en België, jaarlijks op meer dan 25 locaties. Tijdens dit 3- of 5-daagse evenement kunnen kinderen tussen 6 en 14 jaar van elk niveau trainen volgens de unieke Valencia CF trainingsmethodology. Bij elke locatie kiezen de Spaanse trainers de meest talentvolle spelers uit voor deze onvergetelijke reis! Voor meer informatie, zie www.valenciavoetbalkamp.nl

Advertenties uit de krant