Afbeelding

Leuke prijzen op de Lifestyle beurs

Algemeen

RHOON - Zaterdag 28 oktober houdt Stichting Welzijn Albrandswaard in Sporthal Rhoon de Lifestyle en Adviesbeurs voor 55-plussers uit Albrandswaard. De Lifestyle en Adviesbeurs bestaat uit kraampjes die in het teken staan van een gezonde leefstijl. Bezoekers krijgen advies over onder meer beweging en voeding. Op de beurs staan verschillende plaatselijke aanbieders zoals de opticien, audicien, pedicure, Fit 4 vit, sport, welzijn en nog veel meer. Plezier en gezelligheid staan op deze dag centraal. De beurs wordt geopend door wethouder Maret Rombout.

Ook zijn er op deze dag hele leuke prijzen te winnen, mogelijk gemaakt door de plaatselijke winkeliers. Iedereen die komt krijgt bij binnenkomst een gratis lot. De loterij is om 13.30 uur. Tijdens de beurs zijn er ook diverse demonstraties.
Om een goed beeld te krijgen van de eigen fysieke gesteldheid kan iedere 55+er die in Albrandswaard woont, deelnemen aan de fittest. Deze fittest geeft een betrouwbaar inzicht in uw conditie, kracht en flexibiliteit. Na het deelnemen van de test komt er een uitdraai van de resultaten die een persoonlijke beweegadvies vormen. De fittest zit al vol, dus hiervoor aanmelden is niet meer mogelijk.

De sportcoaches helpen de gasten aan de beurs graag op weg om te gaan of te blijven bewegen. Plezier en bewegen op eigen niveau staan hierbij voorop.

Voor meer informatie over de beurs: tel. 010–5018322. Informatie is ook te vinden op de website www.albrandswaardactief.nl.


 

Advertenties uit de krant