Afbeelding

Pannenkoekenhuis in Charlois

Algemeen

ROTTERDAM – Pannenkoeken eten kan sinds een paar weken ook bij 'Pannenkoekenhuis in Charlois'. Elke zaterdag en zondag vanaf 12 uur. ,,We hebben nu drie weekenden achter de rug en dat was meteen een vliegende start'', vertellen René en Jolanda van Rijswijk.
René en Jolanda zijn sinds een jaar eigenaar van Heeren van Charlois. Het idee om in het weekend open te gaan als pannenkoekenhuis bestond al vanaf dag één. ,,Maar we wilden eerst een jaar draaien om te kijken wat erin zit en waar vraag naar is'', vertellen de horecaondernemers. De eerste reacties zijn positief. René: ,,Ook onze vaste gasten zijn enthousiast.'' Andersom merken de twee dat er doordeweeks ook mensen komen die in het weekend pannenkoeken zijn wezen eten.
Het restaurant wordt omgetoverd tot pannenkoekenhuis: geruite kleedjes op tafel, een setje met stroop en suiker en een ballon. Wie niet van pannenkoeken houdt is ook welkom, er kan gewoon van de kaart gegeten worden. De kennis van het pannenkoeken bakken komt van de koks die werken in het pannenkoekenhuis van René en Jolanda in Ouddorp.
Heeren van Charlois is doordeweeks vooral een zakenrestaurant. Maar René en Jolanda willen ook graag de particuliere gast welkom heten. Voorheen was het restaurant in het weekend alleen geopend voor partijen. Sinds april dus vanaf 12 uur als Pannenkoekenhuis.
Partijen en feesten houden kan nog steeds. Er is beneden ook een feestzaal.
Pannenkoekenhuis in Charlois is te vinden aan Charloisse Lagedijk 952 in Rotterdam. Meer informatie: 010-2930206 en www.pannenkoekenincharlois.nl Er zijn regelmatig acties via Facebook. Zie daarvoor www.facebook.com/pannenkoekenhuischarlois.

Advertenties uit de krant