Afbeelding

Tandarts voor iedereen

Algemeen

RIDDERKERK - Aanstaande maandag 15 februari opent in Ridderkerk een bijzondere praktijk: Tandartspraktijk Totaal. Iedereen is er welkom.

De praktijk is kleinschalig en heeft een team met veel ervaring. Patiënten krijgen steeds te maken met dezelfde tandarts. ,,Zo bouwen we een relatie op met de patiënt en is het voor hem of haar een veilige omgeving om dingen te bespreken. We merkten dat er in dit gebied veel vraag is naar zo'n 'ouderwetse' praktijk.''
De heer W. Uijlenbroek is ruim dertig jaar tandarts. Tandarts W. Tem Temi uit Barendrecht komt uit Syrië en woont sinds drie jaar in Nederland. Zijn Nederlandse taal is uitstekend, waardoor hij goed kan communiceren met de patiënten. Hij deed zijn opleiding in Griekenland en had dertig jaar een praktijk in Aleppo. Hij is blij dat hij nu bij Tandartspraktijk Totaal weer aan het werk kan. Ook assistente Inge van der Heide kent na 28 jaar alle kanten van de tandheelkunde.
Ruud Scheffer is zelf tandtechnicus. De nieuwe tandartspraktijk opent op hetzelfde adres als zijn eigen praktijk Implantologie Totaal aan Gieterijstraat 48 in Ridderkerk. ,,Zo hebben we het hele spectrum onder één dak. Van kindertandheelkunde tot implantologie. Onze doelstelling is dat we de patiënt helpen zoals we zelf geholpen willen worden.''
Iedereen is van harte welkom en kunnen zich inschrijven. Dat kan telefonisch en via de website. Online is tevens meer informatie te vinden: www.tandartspraktijk-totaal.nl. Bellen kan naar 0180-229045.

Advertenties uit de krant