Het team van Albert Heijn Rhoon centrum wil de opening graag samen met de klanten vieren.
Het team van Albert Heijn Rhoon centrum wil de opening graag samen met de klanten vieren. Foto:

Albert Heijn Rhoon wordt vergroot en vernieuwd

Algemeen

RHOON -– De Albert Heijn van franchisenemer Bun aan de Julianastraat 37 in Rhoon sluit vrijdag 5 april om 17 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Er komt meer ruimte voor de klant en ook is er straks een groter versaanbod. De opening wordt uitgebreid gevierd. “Iedereen is van harte welkom. Dinsdag 16 april om 11 uur doen we de deuren open”, aldus supermarktmanager Tom van den Heuvel.

Op de openingsdag zorgt een dj voor goede muziek en mag men met de hamster op de foto. Ook zaterdag 20 april viert de winkel nog een openingsfeestje. Dan staat er voor de deur een springkussen en zorgen zowel de dj als de hamster voor een extra feestelijke stemming.

De Albert Heijn wordt uitgebreid met het leegstaande buurpand. Tom van den Heuvel: “Tijdens de sluiting maken we van de winkel en dat pand één geheel. Zo krijgen we een Albert Heijn die maar liefst zo’n 1.700 vierkante meter groot is”. Er is straks veel meer ruimte en dus wordt ook het assortiment flink uitgebreid. Klanten vinden er veel meer verse producten, van aardbeien en spinazie tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en maaltijden. Ook komen er zelfscankassa’s.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels aan Hof van Portland 12 in Rhoon, en in Hoogvliet aan In de Fuik 25 en Kinheim 305. Tom van den Heuvel en zijn medewerkers staan dinsdag 16 april enthousiast klaar om iedereen welkom te heten in hun vernieuwde winkel.

Advertenties uit de krant