Afbeelding

Jubileum voor VvE Résidence Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL - Op 9 september 2020 (in corona-tijd) werd de eerste bingo in het appartementencomplex VvE Résidence Poortugaal gehouden. Destijds een idee van Peter en Ine de Wolf. Er werd, met medewerking van een aantal bewoners, een ‘veilige’ bingo gespeeld, volgens de corona-regels. Sinds die tijd wordt er vrij regelmatig een bingo georganiseerd voor de bewoners. 

Dit jaar viert de VvE-Résidence Poortugael haar vijftienjarig bestaan als Vereniging van Eigenaren. Om dit heuglijke feit te vieren worden er diverse acties georganiseerd. De eerste festiviteit was afgelopen woensdag 13 maart. Een leuke Jubileum-bingo ter ere van het 15-jarig bestaan. Door enkele ondernemers in Poortugaal en Rhoon werden leuke prijzen ter beschikking gesteld. De prijzen werden gegeven door Plus Rick Hoogendoorn, Plantenzaak ’t Hoekje en Intratuin Rhoon. 

In 2007 werd de eerste handeling ‘start bouw’ uitgevoerd door de heren Nol Koster en Piet van den Berg. Dit heuglijke feit werd -met de bouwer en alle eigenaren- gevierd in de Hoge Werf met koffie en gebak. In januari 2009 werd gestart met de oplevering van de appartementen. Destijds kreeg de familie Muller als eerste de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd. Het appartementencomplex is gebouwd op het terrein, waar vroeger Intratuin Rhoon was gevestigd, toen bekend als Tuincentrum Zevenbergen. Mede door de leuke prijzen, hebben de deelnemers een top-jubileumbingo gehad, georganiseerd door Janneke van de Berg en Ine de Wolf.

Advertenties uit de krant