Afbeelding

Rhoon moet een deel van de punten in Vierpolders laten

Algemeen

RHOON - Na twee schitterende overwinningen waren de verwachtingen hoog gespannen voor vv Rhoon. Inmiddels was het aangehaakt bij de top met een achterstand van vier punten op koploper HVC’10 uit Hoek van Holland. Waar Rhoon op eigen terrein nog ongeslagen is, heeft het in uitwedstrijden op hobbelig natuurgras het regelmatig vrij lastig. Dat bleek ook dit keer weer bij vv Vierpolders waar combinatiespel door het veld bijna onmogelijk was.

Het werd dan ook een wedstrijd waar kansen voor beide ploegen zeer schaars waren. In de eerste helft ging het gelijk op zonder noemenswaardige nieuwsfeitjes en was de rust- en brilstand daar een logisch gevolg van. Rhoon ging in de tweede helft sneller op zoek naar de spitsen en met wat extra energie kregen ze wel een overwicht maar de kansen bleven schaars. De wedstrijd leek dan ook af te koersen op diezelfde brilstand totdat Stanley Husen in de verdediging de fout in ging. De spits ontfutselde hem de bal en scoorde de 1-0. Rhoon ging daarna op volle kracht en met alle energie op jacht naar de gelijkmaker en forceerde heel wat corners. Uit één van die corners was het Jeroen Oster die toch nog de 1-1 gelijkmaker inkopte. Rhoon zocht in de laatste minuten nog naar de winnende goal maar zo ver kwam het niet meer.