Afbeelding

Echtpaar Boer 70 jaar getrouwd

Algemeen

RHOON - Echtpaar Boer was zondag 26 november zeventig jaar getrouwd. Burgemeester Jolanda de Witte feliciteerde het echtpaar op maandag 27 november namens het gemeentebestuur.

Meneer en mevrouw Boer leerden elkaar kennen op de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid. Meneer kwam uit Strijen en mevrouw uit Charlois. Meneer werkte bij de marine en was meerdere maanden achter elkaar van huis en werkte dan in onderzeeboten. Na tien jaar zei hij de marine gedag en werkte tot zijn zestigste bij Texaco. Mevrouw werd opgeleid tot coupeuse, werkte vijf jaar en stopte toen ze kinderen kreeg. Het echtpaar woonde een aantal jaren in voordat ze een eigen huis konden betrekken. In 1982 kwamen ze naar Rhoon, waar ze tot op de dag van vandaag wonen. Beiden zijn nog actief, gaan vaak mee met OVA-uitjes en mevrouw zit nog op de gym van de Ouderenvereniging. Ook maakt ze graag legpuzzels van Van Haasteren. Meneer luistert graag muziek op de computer. Hij rijdt nog kleine stukjes met de auto.

Het echtpaar kreeg twee kinderen, vier kleinkinderen en ze hebben inmiddels ook al een achterkleinkind. Het feest wordt aankomend weekend gevierd met familie en vrienden. 

Advertenties uit de krant