Afbeelding

Jennifer wint National Geographic Fotowedstrijd

Algemeen

RHOON - De tienjarige Jennifer Jayne Evans Koumbatis uit Rhoon heeft de Nationale Geographic Junior Fotowedstrijd gewonnen in de categorie Dier. Haar foto is nog tot 8 januari te bewonderen in Museon in Den Haag bij de tentoonstelling ICONS en wordt gepubliceerd in het tijdschrift National Geographic Junior.
Jennifer maakt als sinds haar derde foto's. Zij kreeg een camera voor haar verjaardag dit jaar en maakte daarmee de winnende foto. Op de plaat staat haar hond Lola op het strand van Ouddorp. Haar foto werd verkozen boven duizenden andere inzendingen. De jury bestond uit
presentator en amateurfotograaf Klaas van Kruistum, National Geographic Junior beeldredacteur Jakob Breimer en Canon-fotograaf Steven Ruiter. In december strijdt Jennifer in haar categorie tegen internationale concurrenten uit andere National Geographic Kids-landen. De internationale winnaar wordt gekozen door de Amerikaanse vakjury van National Geographic en wint een reis naar Washington D.C in de Verenigde staten, inclusief een bezoek aan de National Geographic Society.

Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant