Afbeelding

Met Boodschappenbus naar Intratuin

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Genoten hebben ze, de dames die vorige week woensdag met de Boodschappenservice Albrandswaard een tripje maakten naar Intratuin in Rhoon. 'Wat een sfeer', 'Leuk hoor, al die kerstspulletjes', 'Zo fijn dat dit allemaal voor ons gedaan wordt' en 'En nog gratis ook', waren maar een paar van de louter enthousiaste reacties. En in het Tuincafé van het tuincentrum stond voor iedereen gratis en voor niks ook nog eens kopje koffie of thee met iets lekkers erbij klaar; de rekening werd betaald door Intratuin.
Het is de bedoeling om dit uitstapje in april te herhalen voor de deelnemers aan de Boodschappenservice. En dan weer naar Intratuin, dat op dat moment natuurlijk volledig in het teken staat van het voorjaar. Allemaal kijken ze daar nu weer al naar uit.

De Boodschappenservice is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de MCD, Taxibedrijf Vlasblom en het Dorpsbedrijf. Deze drie sloegen de handen ineen en bestieren sinds het voor jaar van 2013 een succesvolle boodschappenservice voor ouderen in Albrandswaard. Iedere vrijdag worden de deelnemers tussen 9 en 14 uur thuis opgehaald met een busje van Vlasblom, kunnen zij al hun boodschappen doen in het centrum van Rhoon en worden ze met het busje en hun boodschappen weer netjes thuis afgezet. En dat voor 2,50 euro per keer.
Nieuwe deelnemers zijn echter altijd nog welkom. Liefhebbers kunnen zich hiervoor heel simpel aanmelden door even te bellen naar Taxibedrijf Vlasblom via het nummer 010-5016444. Ook vrijwilligers die het leuk vinden om hier aan mee te helpen, kunnen zich aanmelden via 010-5013926.

Advertenties uit de krant