Afbeelding
FOTO

Albrands Winterfestival

Algemeen

RHOON - Het Albrands Winterfestival vond zaterdag 6 april plaats in het Park van Rhoon. Bijna 3000 bezoekers kwamen lopend of op de fiets, een enkeling met de auto, naar het grote ‘ons kent ons’ feest. De vierde editie van Albrands Winterfestival.

‘’Tijdens de opbouw regende het veel”, vertelt organisator Ryan Lalay. “Zo fantastisch dat het op zaterdag heerlijk weer was. Perfect festivalweer. Het was weer een top feest. Ik heb alleen maar blijde en vrolijke mensen gezien en heel veel bekende gezichten. Dat maakt Albrands Winterfestival ook zo leuk. Het is een echt dorpsfeest.”

De artiesten hadden het ook erg naar hun zin. Ryan liep een rondje over het festivalterrein met DJ Jean. Dat ging natuurlijk niet al te snel, want iedereen wilde met hem op de foto. ‘’We merkten dat alle artiesten bleven hangen na hun optreden.”, vertelt Ryan. ‘’Dat geeft ook aan dat ze het gezellig vonden, maar ook de reacties die we op social media lazen.” DJ Jean plaatste deze tekst na afloop op facebook: ‘’Het állereerste dikke vette festival van het seizoen alweer, en wát voor één, mijn god, wát een sfeer, wát een gekte, wát een leuke crowd, en wát een fantástische setting kwa locatie en licht/geluid.’ De bekende DJ zorgde ervoor dat dat de tent vanaf 5 uur vol stond. Frans Duijts plaatste: ‘Wat een knalfeest’, over zijn optreden in Rhoon op Instagram. 

Frans Duijts, DJ Jean, Diaz en Bruno, Wilbert Pigmans, Otto Wunderbar en anderen, zorgden voor een feestje op de dansvloer. Van happy hardcore tot André Hazes.

Daarnaast waren er een aantal foodtrucks, van pizza tot patat en churro’s, een silentdisco, en nieuw dit jaar was het Rhoonse dorpscafé bij de paraplubar.

Volgende editie

Het festival verliep zonder noemenswaardige incidenten. De volgende editie staat gepland voor 5 april 2025.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant