Afbeelding
Foto:

Deel Schroeder van der Kolklaan enkele dagen afgesloten

Algemeen

POORTUGAAL - De Schroeder van der Kolklaan krijgt een nieuwe asfaltlaag vanaf de Groene Kruisweg tot en met de rotonde bij de Albrandswaardseweg. Om die reden is dit deel van de weg – inclusief de rotonde – enkele dagen en nachten afgesloten tussen dinsdag 28 november en vrijdag 1 december. 

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de gele omleidingsborden. Fietsers kunnen deze week gewoon gebruikmaken van het naastgelegen fietspad. De hulpdiensten en de bussen van de RET rijden tijdelijk over het fietspad.

Slecht wegdek

Het wegdek van de Schroeder van der Kolklaan vanaf de Groene Kruisweg tot en met de rotonde bij de Albrandswaardseweg is in slechte staat en moet worden vervangen. Door vrieskou kunnen gaten in de weg ontstaan en stukjes asfalt loslaten. Het is daarom belangrijk de weg op te knappen voordat het kouder wordt. 

Planning

De werkzaamheden staan gepland van dinsdag 28 november tot en met vrijdag 1 december. Op de website van de gemeente zijn de tijden te vinden waarop de weg is afgesloten. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen leiden tot verschuivingen in de planning. De werkzaamheden vinden ook ’s nachts plaats zodat de weg zo snel mogelijk weer open kan. 

Meer informatie

Voor meer informatie, vragen of eventuele klachten, verwezen wij u naar de website van de gemeente : www.albrandswaard.nl/werk-in-uitvoering

Advertenties uit de krant