Mevrouw Wang in de snackbar.
Mevrouw Wang in de snackbar.

Crowdfunding voor snackbar Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL – Vaste klanten van Snackbar Poortugaal hebben zich het lot van de snackbar aangetrokken. In de snackbar van de familie Wang vond op 22 april een brand plaats. Hoewel iedereen ongedeerd bleef, was de schade enorm.

Tot op de dag van vandaag heeft de familie Wang de deuren van de snackbar nog niet kunnen openen voor de klanten. Er was enige tijd onzekerheid doordat de verzekeraar de kosten van de schade niet wil uitkeren. Hierdoor zijn de kosten voor de familie enorm hoog: niet alleen moet er van alles hersteld worden, maar ook zijn er sinds de brand geen inkomsten. De familie wil de snackbar weer openen, maar zal dan zelf voor alle kosten moeten opdraaien. De omwonenden en collega-ondernemers van Poortugaal-dorp, vinden dit een hard gelag voor hen. 

,,We merken om ons heen dat meer mensen de familie Wang een warm hart toedragen en graag iets willen doen om hen te helpen”, vertelt Natan Borgdorff ,,Vandaar dat we besloten hebben een crowdfundingsactie te starten. Ons streefdoel is om daarmee 30.000 euro op te halen.”

Wie mee wil helpen kan de QR-code scannen die bij dit bericht is geplaatst.

Afbeelding

Advertenties uit de krant