Afbeelding

WCR weet weer wat winnen is

Algemeen

RHOON - Na het teleurstellende gelijkspel thuis tegen PPSC werd er vorige week onnodig verloren uit bij BZC / Zuiderpark. Er werden genoeg kansen gecreëerd, maar helaas wist WCR geen overwinning over de streep te trekken. De prioriteit voor WCR tegen Transvalia was dus duidelijk: winnen.

Het spelbeeld was al vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk. Het was WCR die het voortouw nam en scherp aan de wedstrijd begon. De grootste kansen waren dan ook voor WCR. Melvin wist met zijn goede traptechniek de bal achter de verdediging te plaatsen. Het was Robin die scoorde en hiermee de ban voor WCR brak. Niet veel later was het good old Diego die uit de rebound knap de bal achter de lijn wist te krijgen. Voor de rust kwam Transvalia nog terug in de wedstrijd door de 2-1 te scoren.

In de tweede helft bleek WCR geen genoegen te nemen met de beperkte marge. De gehele tweede helft was het eenrichtingverkeer richting de keeper van Transvalia. De organisatie van WCR stond goed. Uiteindelijk werd er nog vier maal gescoord in de tweede helft, waar een aantal bijzonder mooie aanvallen tussen zaten.

Volgende week speelt WCR uit bij Overmaas.