Afbeelding
Foto: Studio Harmony - stock.adobe.com
Ingezonden mededeling

KONSTRUKCJE STALOWE

Algemeen


Spot-On heeft meer dan 10 jaar ervaring als het aankomt op staalconstructies. En inclusief de bouw en installatie hiervan. Hun professionaliteit, nauwkeurigheid, veilige manier van werken en het waarborgen van kwaliteit voor hun klanten staat voorop en is dan ook te bewijzen met de certificaten die het Poolse bedrijf heeft. Het programma ‘’Tekla Structures’’, waarin alle constructies worden gemodelleerd, zorgt er dan ook voor dat constructiefouten worden voorkomen en je dus zo efficiënt mogelijk aan de slag kan.

 Over Spot-On

Het Poolse bedrijf Spot-On gevestigd in de hoofdstad Katowice is een bedrijf met veel certificaten dat een groot assortiment aan staalproducten aanbiedt. Evenals complete uitvoerings- en installatiediensten van staalconstructies ter behoeve van technische faciliteiten. Het bedrijf levert hun klanten eersteklas producten met CE-marketing. Assistentie en professionele kennis staat dan ook voorop. Dit is te zien aan de betrokkenheid van specialisten bij elk project. Op deze manier wilt Spot-On de precisie en kwaliteit waarborgen m.b.t de uitvoering. Ter bevestiging van hun professionaliteit en kennis over straalconstructies, het ontwerp en productie hiervan, heeft het bedrijf veel certificaten. Er is aandacht voor alles en Spot-On verzekert haar klanten van hoge kwaliteitsnormen tijdens het uitvoeren van projecten. 

Diensten
De verschillende diensten die Spot-On via https://weldedstructures.eu levert zijn: constructieontwerp, productie van staalconstructies, de bouw en installatie en andere belangrijke activiteitensectoren zoals: gespecialiseerde constructies voor fabrieken en bouwconstructies voor projectontwikkelaars en particuliere investeerders. 

Constructieontwerp
Alle constructies worden gemaakt in het programma ‘’Tekla Structures.’’ Een voordeel hiervan is dat je eventuele problemen die bij de constructie komen kijken, kan oplossen en zo verspilling van zowel tijd als kosten voorkomt in een later ontwerp of installatie stadium. Verder, door de BIM ontwerp-en productiemanagement technologie, is de voorbereiding wat betreft materiaal, productie en installatie snel en accuraat.

Productie van staalconstructies
Vandaag de dag kan Spot-On tot 150 ton per maand produceren. Wel hangt dit af van het type en de structuur complexiteit. Het bedrijf werkt samen met verschillende bedrijven en instanties en elke klant kan kan erop rekenen dat de staalconstructie voldoet aan de normen PN-EN ISO 3834-2 en PN-EN 1090-2. Ook is de veiligheid van de straalconstructies erg belangrijk voor Spot-On.

De bouw en installatie
Door het ervaren professionele team en eigen hefapparatuur zorgt het bedrijf ervoor dat de projecten op tijd af zijn. Voor de rest bieden ze nog de volgende services aan: onderzoek van de bouwplaats, voorbereiding en beveiliging van de bouwplaats, materiaaltransport naar de bouwplaats en uitgaande logistiek en uitvoering van de installatie.

Certificaten
Hoge kwaliteit wat betreft producten en diensten is belangrijk voor Spot-On. Het bedrijf heeft verder meer dan 10 jaar ervaring en heeft daardoor kwaliteitssystemen kunnen implementeren. Met als gevolg dat er aan hoge verwachtingen kan worden gedaan. Het productiesysteem is bijvoorbeeld overeenstemmend met de normen ISO 3834-2 en EN 1090-2 EXC3. Op de website kun je de certificaten terugvinden.

Huidige projecten
Projecten waar het bedrijf nu mee bezig is, zitten met name in hun eigen land: Polen.

Bijvoorbeeld: Installatie van een dak te versterken, bouw van een productiehal en voorbereidingen voor de bouw van transferpunten op spoorwegstations in Czestochowa. 

Uit de krant

Advertenties uit de krant