Afbeelding

Kerstbomen bij Intratuin

Algemeen

RHOON - Wat Intratuin betreft gaat er niets boven een echte Kerstboom. Dat nostalgische kerstgevoel en die heerlijke dennengeur. Ze verkopen de Kerstbomen dit jaar met kluit of gezaagd.

Een kerstboom is van oorsprong een dennenboom met versiering. Welke boom men kiest als kerstboom is persoonlijk. De traditionele kerstboomsoorten hebben elk hun eigen specifieke kenmerken. 

Nordmann Dé bestseller! Deze prachtige volle kerstboom met donkergroene, glanzende naalden, prikken niet. Feit is dat deze boom weinig last heeft van naalduitval. Bij de Nordmann zal men minder tot geen allergische reacties ontwikkelen.

Dwergspar (Picea Glauca Conica) Een heerlijke geurende boom welke in pot of mand gezet kan worden. Ze hebben een kluit en laten zich daardoor ook na de feestdagen makkelijk terug inplanten in de volle grond. 

Fijnspar of Servische spar Deze traditionele kerstbomen verspreiden een heerlijke dennengeur. Het nadeel van deze bomen is dat de (enigszins prikkende) naalden sneller uitvallen. Voordeel van een Servische spar is dat hij bekend staat om zijn slanke vorm.

Blauwspar Deze schitterende kerstboomsoort met blauwgrijze gloed én een heerlijke dennengeur staat zeker in de Top drie. De vorm van de blauwspar is piramide-achtig met takken die mooie etages vormen. Ideaal bij het versieren. Nadeel zijn de prikkende naalden.

Een kerstboom kan men nog even in je tuin bewaren totdat hij opgetuigd wordt. Let er dan wel op dat je de kerstboom rechtop zet, bijvoorbeeld tegen een hek of muur. Bij Intratuin Rhoon pakken de de echte kerstboom gratis in, met een net, zodat deze gemakkelijk te vervoeren is.

Uit de krant

Advertenties uit de krant