Afbeelding

Janneke neemt afscheid

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Janneke Timmer, locatiemanager van voormalig Stichting Peuterwerk Albrandswaard, zal na jaren van hard werken gaan genieten van een welverdiend pensioen. 

Om haar nog eens even goed in het zonnetje te zetten, heeft het team haar afgelopen vrijdag verrast met een gezellig en feestelijk afscheid. Samen met haar man werd Janneke die middag thuis opgehaald voor een tijdreis. Haar collega´s wilden graag nog één keer alle hoogtepunten die een jaar biedt, met haar meemaken. De tijdreis bracht Janneke langs alle vijf de locaties waar de teams steeds enthousiast klaar stonden om haar op passende wijze te ontvangen. In vogelvlucht vierden ze alle belangrijke feestdagen. Zo werd er een bezoekje gebracht aan de Paashaas, speelden ze spelletjes op Koningsdag en vierde Janneke haar verjaardag. Ze ging op theevisite in het kabouterbos en mocht zelfs op schoot bij Sinterklaas die haar samen met zijn Pieten een mooi gedicht voor las.

De dag werd afgesloten met een heerlijk kerstdiner. Ook werd Janneke getrakteerd op een spetterend optreden in de vorm van het welbekende programma de Masked Singer. Daarna werd er afgeteld en geproost op de nieuwe toekomst van Janneke.

De medewerkers willen Janneke nogmaals bedanken voor alles wat ze al die jaren voor de peuters, de ouders, andere betrokkenen en ´haar meiden´ van het team heeft gedaan.

Advertenties uit de krant