Sam Stam begon vorig jaar met Sam3Dfit.
Sam Stam begon vorig jaar met Sam3Dfit.

Super fit en gezond met Sam3Dfit

Algemeen

RHOON - Van augustus 2020 tot maart 2021 werd er druk geklust aan het pand aan de Dorpsdijk 207-209. Het voormalige bedrijfspand kreeg een totale metamorfose. Het dak lag er af, het plafond werd verhoogd, er bleek lekkage in de kelder te zijn, kortom de nodige verbouwingsperikelen. Uiteraard ging het met de nodige tegenslagen, maar uiteindelijk kon Sam (afgekort voor Samuel) Stam zijn bedrijf Sam3Dfit starten. 

,,In mei 2021 ben ik gestart, weliswaar met de beperkte maatregelen die toen heerste vanwege corona, maar gelukkig konden we ook goed buiten trainen. Best gewaagd om in coronatijd te beginnen, maar ik had er vertrouwen in dat het op een gegeven moment wel over zou zijn.”
Sam is enthousiast en vol passie als hij over zijn studio praat. ,,Het is geen sportschool, nee we noemen het een PT en PGT studio. Dat staat voor Personal  Training en Personal Group Training. Ik geef samen met twee medewerkers personal training en small group training, waarbij de juiste oefeningen en houding van groot belang is. Ik beschik over uitgebreide vakkennis door diverse opleidingen gericht van functionele training met de focus op houding. Daarnaast heb ik uitgebreide kennis op het gebeid van voeding.”

Voordat Sam begon met zijn eigen locatie werkte hij in verschillende zalen in deze regio. ,,Ik ging samenwerkingen aan, maar het werd daarna mooi tijd om een volledige eigen plek te creëren. Ik woonde van jongs af aan in Poortugaal en verhuisde op mijn tiende jaar naar Rhoon. Hoe mooi dat ik dit pand kon kopen en er nog naast kan wonen ook.”

Wie zich bij Sam meldt kan rekenen op deskundigheid. ,,Een intake is gratis. We bespreken de doelen en maken een plan. Omdat het niet alleen met bewegen voor elkaar te krijgen is, hebben we het ook over voeding en lifestyle. Binnenkort ga ik ook eigen kwalitatief hoogwaardige supplementen verkopen om het nog breder te trekken.”

In de studio staan multifunctionele fitnessapparaten, en diverse gewichten zoals dumbells, kettlebells. Daarnaast verzorgen zij ook bokstrainingen en total body workouts. Dit wordt zowel gegeven als personal training en in small groups tot ongeveer zes mensen.”

Bij Sam3Dfit hangt een fijne sfeer, er wordt leuk met elkaar omgegaan en de sporters voelen zich op hun gemak. Heel belangrijk als je aan het sporten bent. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. ,,De jongste is zeventien en de oudste 74 jaar”, vertelt Sam. ,,In principe kunnen jongeren vanaf een jaar of 15 al terecht.”

Hij straalt enthousiasme uit en weet met passie over zijn werk te vertellen. Als je bij Sam gaat sporten wordt je fitter, sterker en kom je beter in je vel te zitten. Aanmelden of een gratis intake? www.sam3dfit.nl.

Uit de krant

Advertenties uit de krant