Afbeelding
Foto:

Samen buiten bewegen bij Portland Poema’s

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Portland Poema’s zijn blij dat ze – na alle corona-perikelen – kunnen beginnen met GoldenSports voor 55-plussers. Het is een initiatief om ouderen sociaal in beweging te krijgen en te houden. Lekker laagdrempelig in groepsverband, in de buitenlucht, bewegen onder leiding van de professionele honkbalcoach Shurty Tremus.

Naast conditiegym, balans/stabiliteit en coördinatie-oefeningen op eigen niveau worden er ook spelvormen gedaan met een knipoog naar honkbal. Alle senioren zijn welkom en kunnen meedoen. De activiteit is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met lichamelijke klachten.

Oudere senioren/mindervaliden die minder actief bezig willen zijn kunnen op de woensdagmorgen ook (bord)spelletjes spelen (aan tafel, zoals rummikub, kaarten, dammen, etc…) en/of gezellig koffiedrinken met andere leuke vrijwilligers.

De beweegactiviteit is iedere woensdag van 10.30 tot 11.30 uur op de accommodatie van Honkbalvereniging Portland Poema’s aan de Oldegaarde 425 (vlakbij metrostation Slinge) in Rotterdam-Zuid. De kosten zijn 3,50 euro per keer (incl. consumptie). Een strippenkaart behoort tot de mogelijkheden en zo’n 10 rittenkaart kost 30 euro. Bij een zorgverzekering via het VGZ Rotterdampakket zijn zelfs de eerste 16 weken gratis.

Koffiedrinkers en sporters zijn welkom vanaf 10 uur en ook na de training kan er nog gezellig een bakkie gedronken worden. Bij voldoende animo wordt er een keer per maand een lunch verzorgd en ook in de zomervakantie gaat deze activiteit gewoon door… Vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen gerespecteerd!

Aanmelden kan bij Ingrid of Shurty: goldensports@portlandpoemas.nl of bel met vragen of voor meer informatie: 06-54238341. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook.

Afbeelding

Advertenties uit de krant