Maaltijdkeuze februari
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Maaltijdkeuze februari

ALBRANDSWAARD - Elke eerste en derde donderdag van de maand verzorgen Remco Abel en Ad Jansen om beurten een hoofdgerecht en een dessert voor 10 euro. Op 21 januari genoten 70 inwoners van een heerlijk hoofdgerecht en dessert van Ad, op 4 februari is het weer de beurt aan Remco. 

Ouderen, woonachtig in Albrandswaard, hebben in februari de keuze uit: 

4 februari Abel’s Jachtschotel: aardappelpuree, wildstoof en rode kool óf Vispotje met gnocchi en tomaten-kaassaus óf Vegetarische rendang met witte rijst en atjar tjampoer. In alle gevallen krijgt men American pancakes toe. 

18 februari Wapen’s Nasi met saté, pindasaus, omelet en zoetzuur of Roodbaarsfilet geserveerd met mousseline, prei en Hollandaisesaus of Vegetarische lasagne met als dessert een taartje gevuld met gele room en vers fruit.

De maaltijd moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk drie dagen van tevoren, liefst eerder, de maaltijdkeuze door met adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd. 

Meer berichten