Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Na een heerlijk verwenontbijt zijn bewoners uit Klepperwei verhuisd naar Breede Vliet&rsquo;</p>

Na een heerlijk verwenontbijt zijn bewoners uit Klepperwei verhuisd naar Breede Vliet’

(Foto: )

Herontwikkeling Klepperwei

POORTUGAAL - Een bijzondere mijlpaal in de herontwikkeling van Klepperwei: de bewoners van Klepperwei zijn eind september en begin oktober verhuisd naar Breede Vliet en Meeuwenhof in Hoogvliet. Hier verblijven zij gedurende de sloop- en bouwperiode van het nieuwe Klepperwei. 

Een terugblik op één van de verhuisdagen
De dag begon met een gezamenlijk ontbijt in de Brasserie van Klepperwei. Daarna pakten medewerkers de laatste spulletjes in en startten de verhuizers met het inladen van de verhuiswagen. Bewoners genoten ondertussen van koffie met wat lekkers. Aan het eind van de ochtend stonden de busjes klaar voor vertrek en werden bewoners uitgezwaaid door de medewerkers van Klepperwei. Na een gezellig ontvangst in de brasserie van Meeuwenhof en Breede Vliet, genoten bewoners van een lekkere maaltijd. Ondertussen werden alle kamers ingericht met spulletjes van de bewoners. Daarna zijn de bewoners verwelkomd op hun nieuwe kamer en woonzorggroep, waar zij konden bijkomen van alle nieuwe indrukken.

Hoe nu verder met Klepperwei?
De dagbesteding blijft nog gebruikmaken van Klepperwei, tot zij kunnen verhuizen naar de nieuwbouw Breede Vliet. Daarnaast gaat Liveable een aantal appartementen in Klepperwei tijdelijk verhuren tot de sloop start, zodat er toezicht is in het gebouw. Als alles volgens planning verloopt, start de sloop van Klepperwei in het tweede kwartaal van 2021 of eerder als dit mogelijk is. De bouw start in het tweede kwartaal van 2021. De geplande oplevering is in het derde kwartaal van 2022.
Let op: deze data zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen

Over de nieuwbouw Klepperwei
Het huidige Klepperwei vervangen wij voor moderne nieuwbouw met een kleinschalig karakter. Het nieuwe verpleeghuis biedt een warm thuis aan 60 cliënten en beschikt daarnaast over 12 VPT-appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen. Het nieuwe Klepperwei voorziet ook in eigentijdse wijkfaciliteiten. De vertrouwde kleinschaligheid behouden ze en steken ze in een modern jasje, met alle voorzieningen die nodig zijn om prettig te kunnen wonen en werken. Kijk voor meer informatie en impressies van de nieuwbouw op www.argoszorggroep.nl/nieuwbouwklepperwei.

Meer berichten