Eigenaresse Claire Westerduin.
Eigenaresse Claire Westerduin.

Salon Boost hair & health viert tweejarig bestaan

Algemeen

RHOON – Kapsalon Boost hair & health is alweer twee jaar gevestigd aan de Julianastraat in Rhoon.

Eigenaresse Claire Westerduin was meteen verliefd op het pand en kocht al snel het pand ernaast erbij om uit te breiden. ,,Het is altijd mijn droom geweest om een salon met dit concept te openen”, vertelt Claire. ,,We hebben nu twaalf werkplekken, een schoonheidsspecialiste onder de naam Boost Beauty, een tattoo-artist voor permanente make-up en vrouwelijke tatoeages en een hippe barbershop voor de mannen.”

Het was een pittige tijd na de uitbreiding vorig jaar, want al snel moest de salon de deuren sluiten vanwege de lockdown. De inkomsten vielen zoals bij alle kapsalons weg.

Relaxt en gezellig
,,Nadat wij eind mei weer opengingen, stonden al onze trouwe klanten weer voor de deur”, zegt Claire. ,,En hebben wij ook veel nieuwe klanten mogen verwelkomen in de salon. Klanten voelen zich altijd op hun gemak bij ons in de stoel, de sfeer is relaxt, gezellig en door de grote ruimtes hebben wij rust gecreëerd om echt even lekker te genieten van een behandeling. Of ik het pand naast mij er in de toekomst ook bij ga nemen? Wie weet.”

Juliananstraat 28, Rhoon.
www.boostbyclaire.nl

Advertenties uit de krant